Werd uw manuscript afgewezen?

Heeft u uw roman of kinderboek naar een uitgeverij gestuurd en werd het afgewezen? Vermoedelijk kreeg u dan een nietszeggende afwijsbrief met een verklaring als 'het past niet in ons fonds' of 'de kwaliteit is niet hoog genoeg'. 

Maar daarmee weet u feitelijk nog niets. Want wat was er dan niet goed genoeg? Was de plot niet origineel, waren de personages ongeloofwaardig of was de stijl misschien niet aansprekend genoeg?

Leesrapport

Als u antwoord op die vragen wilt, kunt u uw werk naar Schrijfhof opsturen. Ik zal het dan voor u lezen en proberen te analyseren waarom het manuscript afgewezen werd. U krijgt van mij een uitgebreid leesrapport met daarin niet alleen de verbeterpunten, maar ook aandacht voor wat er al wel goed is.

Zo weet u waar u aan kunt werken om uw verhaal te verbeteren, of waar u op kunt letten als u aan een nieuw boek wilt beginnen.

Contact

Wanneer u wilt dat ik uw manuscript beoordeel, neem dan contact met mij op via info@schrijfhof.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail van mij met de gegevens over hoe u uw manuscript kunt opsturen en hoe lang ik voor de beoordeling nodig denk te hebben.

Mocht u na ontvangst van het leesrapport nog verdere begeleiding willen, dan kan ik u ook van dienst zijn als schrijfcoach.